Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tor Medicals
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Injectie artroza Orthoflex One
650 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Orthoflex One este un tratament unic, este un gel viscoelastic injectabil in seringa preumpluta, care se injecteaza intraarticular pentru tratarea artrozei.

Este recomandata 1 injectie pe an pentru o artroza in stadiu mediu, medicul curant va indica exact perioada la care se va repeata urmatoarea injectie cu Orthoflex.
Acesta este similar cu lichidul sinovial prezent in articulatii, lichidul sinovial este pentru lubrefiere si absorbtia socurilor. Orthoflex ONE contine acid hialuronic 60 mg/3 ml reticulat (cross-linked), de inalta puritate si sulfat de condroitina 90 mg/ 3 ml, cu greutate moleculara mare care garanteaza o eficienta excelenta si un efect terapeutic puternic (peste 3 milioane de Daltoni). Obtinut prin procesul de bio-fermentatie, origine sintetica, ofera deplina siguranta si elimina orice reactie adversa. Orthoflex ONE este o seringa preumpluta, sigilata cu blister, care asigura 3 ani garantie de valabilitate, sterilizat prin autoclav.

INDICATII:

Tratamentul consta in administrarea intra-articulara a monodozei Orthoflex ONE.

- Este indicat pentru tratarea artrozei din orice stadiu, artroza usoara, medie sau severa.
- Orthoflex ONE este recomandat pacientilor care sufera de dureri ale articulatilor si de mobilitate redusa. Aceste simptome pot aparea datorita bolilor degenerative sau din cauza unor traumatisme.
- Orthoflex ONE trateaza durerea, reda mobilitatea si elasticitatea articulatiei, protejeaza cartilajul ca rezultat al patologiei traumatice in articulatia genunchiului si a altor articulatii sinoviale (sold, glezana, umar, cot, incheietura mainii, degete, degetele de la picioare, precum si temporomandibular)
- Este de asemenea indicat pentru reducerea durerii de dupa artroscopie.
- Este contraindicat la copii, femei gravide sau care alapteaza.
Din Gura in Gura
Alte Produse